De meest gebruikte leersoort op bureau,secretaire,schrijftafel of schrijfblad is schapenleer. De dikte van deze leersoort  en de fantastisch mooie afwerking met gouden opdruk(tooling) zorgt er voor dat het prettig schrijven is.

Grotere oppervlakken leer, voor bijvoorbeeld zeer grote tafels, moeten soms uit meerdere delen leer aan elkaar gezet worden, om de simpele reden dat schapen nu eenmaal niet zo groot zijn. Deze vergrotingen zijn zo veel als mogelijk in vlakken van gelijke grootte of symmetrisch opgedeelt en d.m.v. een vlijm scherpe snijnaad aan elkaar geplakt. Een blinde tooling (opdruk zonder bladgoud) kan desgewenst nog de aandacht van de snijrand wat extra afleiden.


HANDLEIDING:

Stap 1: Vorm

Kies hier de vorm waarin u het bureauleer zou willen hebben. Heeft u bijvoorbeeld een mooi oud rechthoeking bureau, secretaire of schrijftafel waar u een mooie leren schrijfblad in wil laten maken? Kies dan de rechthoekige vorm door onderaan deze pagina op de 'offerte / bestellen'-button te klikken en op het formulier voor 'rechthoekig' te kiezen. Vergeet niet de gevraagde maten door te geven. Bij de vorm 'rond' gaat het op dezelfde manier.

Afwijkende vorm:
Heeft u een afwijkende vorm in gedachten voor uw bureauleer, dan kan dat ook. Vul dan het 'offerte / bestellen'-formulier onderaan de pagina in e n kies voor de vorm 'afwijkend'. Bij het verzenden van dit formulier verzoeken wij u om een tekening mét de goede maten mee te faxen, naar fax nr: +31 (0)33- 47 55 477.


Stap 2: Kleur

Kies hier de kleur waarin u uw bureauleer zou willen hebben. U kunt op de verschillende kleurstaaltjes klikken voor een grotere preview.

Onder de diverse kleuren staan kleurcodes vermeld. Onthoud de kleurcode van uw keuze en vul vervolgens in het 'offerte / bestellen'-formulier de juiste kleurcode in.




Let op!
De kleuren die wij hier laten zien, kunnen licht afwijken van de kleuren leer in werkelijkheid. Dit heeft voornamelijk te maken met de afwijking in fotokwaliteit en beeldscherminstelling.


Stap 3: Tooling (goudopdruk)

Bij het bestellen van Bureauleer via deze site, heeft u de mogelijkheid om het leer extra te decoreren met een authentieke bladgouden afwerking. Deze goudopdruk(stempel) versiering is leverbaar in diversen motieven.

Blinde stempel(Tooling);
Stempelen(tooling) zonder gebruik van bladgoud noemt men een 'blind stempel' of wel 'blind tooling'. Alle motieven zijn leverbaar als 'blinde tooling' mits deze duidelijk wordt aan gegeven.

Standaard worden lasnaden en randen afgewerkt met een smal/dun blind stempel(tooling) randje.

Onthoud uw stempelcode en vul deze in op het 'offerte/bestellen'-formulier.